EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster is op zoek naar een


Activiteitenbegeleider (M/V) 32 uurOver de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.


Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.


Voor de dagbesteding zijn we op zoek naar een Activiteitenbegeleider

Draag jij graag je steentje bij aan een zinvolle dagbesteding voor ouderen uit de gemeente Zuidplas? En beschik je over een diploma Activiteitenbegeleider of Sociaal Pedagogisch Werk (SPW)? Dan hebben wij een leuke, afwisselende functie voor jou!


De functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, en een eigen persoonlijk verhaal. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke dagbesteding biedt.

Als activiteitenbegeleider bied je aan bezoekers van de dagverzorging, in groepsverband of individueel, welzijnsactiviteiten aan. Je hoofdtaken zijn het voorbereiden van, inhoud geven aan en uitvoeren van welzijnsactiviteiten.

 

Je houdt overzicht en inspireert met je werkzaamheden en energie zowel je directe als indirecte collega’s. Met jouw creatieve input en levendige uitstraling help jij ons, maar vooral de bezoekers met een inspirerende invulling van hun dag.

 

Daarnaast krijg je energie van het enthousiasmeren van externe partijen om een steentje bij te dragen.

 

Je werkt in teamverband waarbij je werkdagen volgens rooster zullen worden ingedeeld.

Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet voor een activiteit in de avond, in het weekend of tijdens een feestdag.


Jouw profiel

Je ben in het bezit van het diploma Activiteitenbegeleider of Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), niveau 4. Je hebt ervaring met het werken op een dagbesteding voor ouderen en hebt een positieve werkhouding die je ook uitdraagt. Verder kun je zelfstandig werken en beschik je over creativiteit en improvisatievermogen.


Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding.  Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht, zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

De functie is ingeschaald in functiegroep 35, overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.


Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop 'Solliciteren' je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega ! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Conny Langenberg, teamleider Somatiek en Dagbesteding. Zij is te bereiken op 06 – 40 11 25 27.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.