EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Voor onze dagbesteding zijn wij op zoek naar een

Activiteitenbegeleider (32 uur)

Ben jij op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

De functie Activiteitenbegeleider

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, en een eigen persoonlijk verhaal. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke dagbesteding biedt.

Als activiteitenbegeleider bied je aan bezoekers van de dagverzorging, in groepsverband of individueel, welzijnsactiviteiten aan. Je hoofdtaken zijn het voorbereiden van, inhoud geven aan en uitvoeren van welzijnsactiviteiten. Je houdt tevens overzicht en jij inspireert met je werkzaamheden en energie zowel je directe als indirecte collega’s. Met jouw creatieve input en levendige uitstraling help jij ons, maar vooral de bezoekers met een inspirerende invulling van hun dag.

Je werkt in teamverband waarbij je werkdagen volgens rooster zullen worden ingedeeld. Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet voor een activiteit in de avond, in het weekend of tijdens een feestdag.

Jouw profiel als Activiteitenbegeleider

Je ben in het bezit van het diploma Activiteitenbegeleider of Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), niveau 4. Je hebt ervaring met het werken op een dagbesteding voor ouderen en hebt een positieve werkhouding die je ook uitdraagt. Daarnaast krijg je energie van het enthousiasmeren van externe partijen om een steentje bij te dragen. Verder kun je zelfstandig werken en beschik je over creativiteit en improvisatievermogen.

Ons aanbod voor een Activiteitenbegeleider

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. En werken wij met een e-learning platform.

De functie is ingeschaald in functiegroep 35, overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop! Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met Sjanna van Leeuwen, locatiemanager. Zij is te bereiken op 06 4636 1404.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier direct op deze vacature!

Acties