EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.
 

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.
 

Vacature Activiteitenbegeleider (18-24 uur per week)

Wij zoeken nieuwe collega’s voor de functie van Activiteitenbegeleider!

 

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, en een eigen persoonlijk verhaal. Dat maakt deze functie zo afwisselend.

Hiërarchisch val je onder de manager, functioneel word je gecoacht door de dagbestedingscoach van Palet Welzijn. Op het vlak van Welzijn werkt WelThuis namelijk samen met zusterorganisatie Palet Welzijn. De dagbestedingscoaches van Palet Welzijn coördineren het welzijnsaanbod op locatie in samenwerking met de welzijnsassistenten en de activiteitenbegeleiders en met hulp van vrijwilligers.
 

De functie Activiteitenbegeleider

Als activiteitenbegeleider bied je bewoners, in groepsverband of individueel, welzijnsactiviteiten aan. Je hoofdtaken zijn het voorbereiden van, inhoud geven aan en uitvoeren van welzijnsactiviteiten. 

Je houdt overzicht en inspireert met je werkzaamheden en energie zowel je directe als indirecte collega’s. Met jouw creatieve input en levendige uitstraling help jij de bewoners bij passende activiteiten.

Je werkt in teamverband waarbij je werkdagen volgens rooster zullen worden ingedeeld. Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet voor een activiteit in de avond, in het weekend of tijdens een feestdag.

Ben jij op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Jouw profiel als Activiteitenbegeleider

Je hebt affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie in de zorg. Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed in teamverband werken, daarnaast durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Je instelling is bewonersgericht en je hebt een positieve werkhouding die je ook uitdraagt. Je ben in het bezit van het diploma Medewerker Maatschappelijke zorg (MMZ), Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (PBSD) of Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), niveau 3.

Verder kun je zelfstandig werken en beschik je over creativiteit en improvisatievermogen.

 

Ons aanbod voor een Activiteitenbegeleider

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. En werken wij met een e-learning platform.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, fwg 35, met een maximum van € 2.845,21 euro (op fulltime basis).

 

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Karla Vugteveen, teamleider PG op telefoonnummer 06 – 40 73 26 71 of via kvugteveen@de7ster.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties