EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster is op zoek naar een


Assistent Welzijn Somatiek (18 uur)Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.


Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.


Voor onze afdeling Somatiek zijn we op zoek naar een vriendelijke, gastvrije en flexibele assistent welzijn

Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en vind je het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan de zelfredzaamheid en een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster !


De functie

Als assistent welzijn zorg je voor een vriendelijk onthaal en een warme, prettige sfeer op de huiskamer. Je verzorgt de koffie, thee en lunchmomenten en zorgt er voor dat de woonkamer na afloop weer fris en opgeruimd is. Daarnaast geef je invulling aan de dag door het bedenken en uitvoeren van verschillende activiteiten die aansluiten bij de behoefte van onze bewoners. Dit kunnen zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten zijn. Je werkt in deze functie intensief samen met vrijwilligers, mantelzorgers en andere professionals.


Jouw profiel

Om een goede invulling aan deze functie te geven is het van belang dat je affiniteit hebt met ouderen met een lichamelijke beperking. Je haalt graag uit iedere dag het beste voor onze bewoners. Je hebt een gastvrije houding, bent flexibel inzetbaar en hecht waarde aan een frisse en opgeruimde omgeving.Vanwege de contacten met bewoners en collega’s is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Een zorgdiploma is niet noodzakelijk, wel vragen wij een MBO werk- en denkniveau.

 

Je werkt in teamverband waarbij je werkdagen volgens rooster zullen worden ingedeeld. In een dienst werk je 6 uur. Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet voor een activiteit in de avond, in het weekend of tijdens een feestdag.


Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

De functie is ingeschaald in functiegroep 20.  Daarnaast ontvangen medewerkers een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop 'Solliciteren' je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marjolein Smith, staffunctionaris P&O. Zij is te bereiken op 06 46715352.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.