EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster is op zoek naar een


Directiesecretaresse (M/V) 18 uurOver de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.


Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

 


Wij zoeken een allround Directiesecretaresse

Hoe fijn is het om er elke dag weer voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Als directiesecretaresse bij de Zevenster bekleed je een brede functie. Daarom ben je iemand die goed prioriteiten kan stellen en een flexibele werkhouding heeft. Ook ben je ondernemend, toon je initiatief en zie je werk liggen. Daarnaast ben je een ster in plannen en organiseren en ben je administratief goed onderlegd. Tot slot ben je communicatief vaardig en servicegericht.


De functie

In deze functie ondersteun je het bestuur, de bestuurssecretaris en de raad van toezicht in de breedste zin van het woord. . Werkzaamheden waar je o.a. aan kunt denken zijn het plannen en organiseren van bijeenkomsten, verzorgen voor het correct afhandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer, mail- en agendabeheer, voorraadbeheer, notuleren van bestuurlijke overleggen etc.. Kortom, het is een zeer afwisselende functie met een breed takenpakket.

Jouw profiel

 Je hebt een MBO werk- en denkniveau en hebt een secretariële opleiding gevolgd. Bij voorkeur heb je werkervaring in de zorgsector.   Je bent voor 18 uur per week beschikbaar waarvan de maandag- en de dinsdag vaste werkdagen zijn.  Jouw  Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend, zowel in woord als schrift. Verder heb je ervaring met het notuleren van overleggen, ook op bestuurlijk niveau. Tot slot beheers je  het MS Office pakket goed en maak je andere programma’s  je snel eigen.

Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop 'Solliciteren' je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega ! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Anniek Peelen, bestuurssecretaris. Zij is te bereiken op 06 – 36473402.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.