EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster is op zoek naar een


Lid Raad van ToezichtOver de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat. Mantelzorgers kunnen wij ontzorgen door de deelname van hun dierbare aan onze dagbesteding of door een tijdelijk verblijf in onze logeerkamer. Ook organiseren wij activiteiten voor onze bewoners én voor ouderen in onze omgeving, iedereen is van harte welkom.


Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.


Lid Raad van Toezicht (financiën en vastgoed)


De functie

De Raad van Toezicht (RvT) heeft als doel het toezicht houden op de besturing van de organisatie en het borgen van een goede zorgkwaliteit. Naast de formele rol als toezichthouder, dienen de leden van de RvT ook als sparringpartner, inspirator en verbinder te kunnen fungeren.In verband met het aftreden van één van onze leden na de twee keer vier jaar zittingstermijn is er binnen de raad een vacature ontstaan.

Uw profiel

Het  gezochte lid heeft:

 

  • een financiële achtergrond;

  • kennis van bouwkundige zaken en de financiering daarvan;

  • weet een hoge mate van betrokkenheid te koppelen aan voldoende distantie bij toetsing en advisering;

  • heeft het vermogen de grote lijnen in de gaten te houden en is daarbij in staat tot onafhankelijke oordeelsvorming.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature klikt u hier voor het uitgebreide functieprofiel. 

Heeft u vragen over deze vacature dan kunt u deze stellen aan de heer Rob Mudde, voorzitter Raad van Toezicht, via het e-mail adres kvear@de7ster.nl.

Wilt u solliciteren?

Dan nodigen wij u uit om via de knop ‘Solliciteren’  uw gegevens bij ons achter te laten.

Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor twee gesprekken in januari : in week 3 (vrijdagmiddag 17 januari) en in week 5 (in overleg).


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.