EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.
 

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.
 

Vacature Medewerker Facilitaire Dienst (20 uur per week)

Ben jij op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

Wij zoeken per direct een nieuwe collega, je kunt dus snel aan de slag!

De functie Medewerker Facilitaire Dienst

Als medewerker facilitaire dienst ben je een echte duizendpoot. Je zorgt voor goed lopende facilitaire processen zodat onze bewoners en (zorg)collega’s de benodigde materialen op de woningen hebben en de binnen- en buitenruimte van de Zevenster spik en span zijn.
 

Je neemt de goederen in ontvangst, controleert deze en zorgt voor de opslag in het magazijn en/of transporteert de goederen naar de betreffende woningen. Je draagt zorg voor een geordend magazijn en bestelt goederen op aangeven van de locatiemanager.


Daarnaast zorg je voor het verspreiden van schoon linnengoed voor de bewoners. Je neemt het vuile linnen mee van de woningen en maakt dit gereed voor transport naar de wasserette. Indien nodig was en droog je zelf het linnen conform voorschriften.

Ook haal je al het afval van de woningen, zodat de bewoners en de collega’s in een schone omgeving kunnen werken.


Je onderhoudt contacten met externe partijen over onder andere het ophalen van afval en vuil linnengoed. Je signaleert storingen, verricht kleine technische werkzaamheden en houdt de buitenruimte van de Zevenster schoon.

 

Jouw profiel als Medewerker Facilitaire Dienst

Je hebt VMBO werk- en denk niveau. Basiskennis van HACCP regelgeving is een pré.

Je bent proactief, gedreven en enthousiast. Je kunt geordend werken en overzicht houden.

Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je kunt overweg met een computer in verband met de licht administratieve taken.
Tenslotte ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.


Ons aanbod voor een Medewerker Facilitaire Dienst

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. En werken wij met een e-learning platform.


Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, fwg 20, met een maximum van € 2.493,78 euro (op fulltime basis).


Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

 

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Leon de Knegt, hoofd interne service, op telefoonnummer 06-36341953 of via ldeknegt@de7ster.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties