EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster is op zoek naar een

 

Medewerker huishoudelijke dienst - flexibel inzetbare invalkracht


 

Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

 

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

 

Voor de huishoudelijk dienst zijn we op zoek naar een nieuwe collega

Hou je van fris, schoon en netjes opgeruimd en heb je affiniteit met de ouderenzorg?En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

 

De functie

 

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Als medewerker huishouding werk verricht schoonmaakwerkzaamheden in algemene ruimtes en/of bewonerskamers en ga je zelfstandig volgens een vooraf vastgesteld schema aan de slag. Je levert daarmee en bijdrage aan een optimaal woon-en leefklimaat voor onze bewoners. In z’n algemeenheid geldt dat je flexibel ingezet wordt op verschillende diensten en verschillende afdelingen.

 

Jouw profiel

Jehebt gevoel voor hygiëne en bij voorkeur ervaring met schoonmaakwerkzaamheden in een zorginstelling. Vanwege de contacten met bewoners en collega’s is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Bovendien ben je in staat om je snel aan te passen aan de wisselende werkzaamheden.

 

Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende tijdelijke functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

 

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop 'Solliciteren' je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Cees van Helfteren,manager Facilitaire Dienst a.i. Cees is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 40947029

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties