EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

 

Leukste schoonmaaktopper van Zevenhuizen gezocht! Ben jij een kei in schoonmaken en op zoek naar een dankbare baan? Dan ben je bij de Zevenster aan het juiste adres!

Wij vinden netheid en hygiëne belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat de bewoners van verzorg- en verpleeghuis in een schone en prettige omgeving kunnen wonen. de combinatie van het contact met de bewoners en het schoonmaken maakt het werk een leuke uitdaging. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en snapt wat er nodig is om mensen een gezonde leefomgeving te bieden.

De werktijden zijn voornamelijk in de ochtenden.

Wij investeren in jou!

Het welzijn van onze medewerkers is belangrijk. Zo investeren wij in jou met cursussen en workshops waardoor jij met nog meer plezier je werk kunt doen. Wij houden van korte lijnen en staan altijd open voor gesprek. Met vragen kun je dus altijd bij iemand terecht. Of het nu de voorwerker is voor alle inhoudelijke vragen of kantoor voor de overige administratieve vragen.

Niet zomaar iedereen

Omdat je werkt tussen cliënten is het belangrijk dat je betrouwbaar bent en prettig in de omgang. Wij bieden jou een mooie baan in de schoonmaak en zoeken daarom ook echt naar toppers met een zorgzaam karakter. Jij bent iemands glimlach van de dag.

Een diploma is niet vereist, maar ervaring in het huishouden of schoonmaken wel. Op je eerste werk dag word je ingewerkt door de voorwerker. Zo leer je onze werkwijze, weet je precies wat je moet schoonmaken en welke middelen je kunt gebruiken.

Werkplek

We zoeken invalkrachten voor de Zevenster! Ben jij beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen half 8 en uiterlijk half 2 en kan je op kort termijn starten?

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan direct!

 

“Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de bewoners. Mensen zijn altijd blij als alles er weer netjes uitziet!” ~ Julia, medewerker Vierschoon”

Acties