EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster is op zoek naar een


Medewerker welzijn dagbesteding


De functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan  de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Als medewerker Dagbesteding zorg je voor een vriendelijk onthaal en een warme, prettige sfeer op de Daglelie.

De Daglelie is een eigen gedeelte in de Zevenster waar een combinatie van dagbesteding en ontspanning wordt geboden aan thuiswonende senioren.

Je verzorgt de gemeenschappelijke lunch en zorgt er voor dat de Daglelie na afloop weer fris en opgeruimd is. Daarnaast geef je invulling aan de dag door het bedenken en uitvoeren van verschillende activiteiten die gericht zijn op geestelijk en lichamelijk actief blijven. Dit kunnen zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten zijn. Je werkt in deze functie intensief samen met vrijwilligers, mantelzorgers en professionals.


Jouw profiel

Om een goede invulling aan deze functie te geven is het van belang dat je affiniteit hebt met (dementerende) ouderen. Je haalt graag uit iedere dag het beste voor de deelnemers aan de dagbesteding. Je hebt een gastvrije houding, bent flexibel inzetbaar en hecht waarde aan een gezellige en veilige omgeving waarin de ouderen contact en plezier met elkaar kunnen hebben. Vanwege de contacten met de ouderen en collega’s is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

 

Je beschikt over een MBO opleiding op niveau 3 op het gebied van activiteitenbegeleiding of zorg (VIG).


Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. Deze functie is in geschaald in functiegroep 35. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop 'Solliciteren' je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega ! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Conny Langenberg, teamleider Somatiek en Dagbesteding. Zij is te bereiken op 06 – 40 11 25 27.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.