EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster

 

Open sollicitatie


 

Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

 

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

 

Open sollicitatie

Staat jouw ideale functie er niet bij ? Stuur dan een online open sollicitatie door gebruik te maken van de knop 'Solliciteren'. Geef duidelijk je motivatie aan waarom jij bij ons wilt komen werken en laat ons weten wat jouw toegevoegde waarde voor de Zevenster is.

Talent is altijd welkom. Wij laten jou dan zo snel mogelijk weten of we op (korte) termijn een geschikte vacature verwachten. Wij zullen je gegevens voor zes maanden in portefeuille houden. Daarna worden je gegevens vernietigd.

 

 

 

 

 

 

 

Acties