EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.
 

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 130 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.
 

Voor de komende zomerperiode zijn we op zoek naar vakantiemedewerkers zorg en welzijn!

Volg jij een zorgopleiding en heb je affiniteit met de ouderenzorg? Vind je het leuk om werkervaring op te doen en nieuwe dingen te leren? En ben je bovendien de komende zomermaanden (mei t/m september) meerdere weken beschikbaar? Dan hebben wij de perfecte vakantiebaan voor jou!

 

Wat ga je doen?

De keuze is aan jou! We hebben twee verschillende functies beschikbaar:

Wil jij graag onze collega’s helpen met (zorg) ondersteunende werkzaamheden? Kies dan voor vakantiewerk op één van onze zorgafdelingen. Je gaat onze collega’s helpen met verschillende  ondersteunende werkzaamheden. Hierbij kijken we naar jouw opleidingsniveau en eventuele stage- en werkervaring om te kijken welke taken je kunt uitvoeren.

Ligt jouw hart meer bij het ondernemen van activiteiten met onze bewoners? Zoals het maken van een wandeling of het spelen van een spel? Dan is de functie van assistent welzijn iets voor jou!

Jij kunt ook zelf kiezen hoeveel uren jij wilt gaan werken. Voor alle vakantiebanen geldt dat jij aangeeft voor hoeveel uur je inzetbaar bent, op basis daarvan word je ingeroosterd.

Wat levert het je op?

Een dosis werk- en levenservaring! Je komt te werken bij een kleinschalige organisatie, waarin oog is voor elkaar: voor bewoners én voor medewerkers! Je wordt betaald op basis van de CAO VVT.

Goed om te weten: dit loon ligt hoger dat het wettelijke minimum jeugdloon!

 

Wat vragen wij?

Het enige wat wij van jou vragen is dat je gemotiveerd bent! Bovendien ben je minimaal 3 weken aaneengesloten beschikbaar. En bij voorkeur ben je minimaal 17 jaar oud.

 

Interesse?

Solliciteer dan direct! 

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Sjanna van Leeuwen, locatiemanager, op telefoonnummer 06 – 4636 1404 of via svanleeuwen@de7ster.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Acties