EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Centrum voor senioren de Zevenster is op zoek naar een

 

Verpleegkundige nachtdienst (voor 10 - 12 nachten per maand)


 

Over de Zevenster

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

 

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt De Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

 

Voor onze nachtdienst zijn we op zoek naar een verpleegkundige

Werk jij graag wanneer anderen slapen? Vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster! Voor een zwangerschapsvervanging zoeken wij  van 1 juli a.s. tot 1 januari 2022 een verpleegkundige. 

 

De functie

Binnen de ouderenzorg is echt geen nacht hetzelfde. Je hebt de zorg en de verantwoordelijkheid voor veel verschillende mensen. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Als verpleegkundige in de nachtdienst verricht je alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en zorg je ervoor dat onze bewoners kunnen genieten van een zo optimaal mogelijke nachtrust.

 

Jouw profiel

Je bent een gediplomeerd verpleegkundige en beschikt over werkervaring in de ouderenzorg. Hierdoor weet je hoe je de gevraagde zorg moet uitvoeren en hoe je relaties kunt leggen en onderhouden met andere zorgverleners. Daarnaast is het belangrijk dat:

  • Jij goed kunt achterhalen wat de wensen en behoeften van jouw zorgvragers zijn en jij de ondersteuning daar op afstemt
  • Jij goed kunt samenwerken en initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen
  • Jij over sociale vaardigheden beschikt voor het informeren, overleggen, luisteren en het tonen van begrip naar de zorgvrager

 

Ons aanbod

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend.

De Zevenster vindt het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht, zo werken wij bijvoorbeeld met een e-learningplatform.

De functie van verpleegkundige nachtdienst is ingedeeld in functiegroep 45. Overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto salaris, zijn conform de CAO Verpleeg-Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

 

Is dit dé baan die je zoekt ?

Solliciteer dan direct. Wij nodigen je uit om via de knop 'Solliciteren' je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega ! Wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Yvonne Sinnema, waarnemend teamleider zorg. Zij is te bereiken op 06 - 46 72 54 67

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties