EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens echt mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.

Wij zoeken nieuwe collega’s die ons komen ondersteunen in verband met het aankomende zwangerschapsverlof van twee medewerkers:

Vacature Verzorgende IG gesloten PG Tijdelijk (28 en 36 uur)

Vervanging zwangerschapsverlof vanaf 24 augustus voor 36 uur per week
Vervanging zwangerschapsverlof vanaf 18 september voor 28 uur per week

Ben jij Verzorgende IG, binnenkort beschikbaar en vind jij het leuk om in een klein team samen te werken om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? Lever jij graag een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners met een psychogeriatrische aandoening? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om onze medewerkers, draait? Kom dan werken bij Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster!

De functie Verzorgende IG gesloten PG

Binnen de ouderenzorg is echt geen dag hetzelfde. Je hebt met veel verschillende mensen contact. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent een belangrijke schakel in een deskundig team, dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Je kerntaak is het verrichten van alle werkzaamheden behorende bij de begeleiding, verzorging en verpleging van onze bewoners. Je voert bijvoorbeeld bij ADL-taken en verpleegtechnische handelingen uit. Alles wordt afgestemd op de wensen en behoeften van onze bewoner. Hierbij signaleer je ook vragen en problemen en zoek je naar mogelijke oplossingen.

Jouw profiel als Verzorgende IG gesloten PG

Je bent een gediplomeerd verzorgende IG. En je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in de ouderenzorg. Hierdoor weet je hoe je de gevraagde zorg moet uitvoeren en hoe je relaties kunt leggen en onderhouden met andere zorgverleners. Daarnaast is het belangrijk dat:

Jij goed kunt achterhalen wat de wensen en behoeften van jouw zorgvragers zijn en jij de ondersteuning daar op afstemt;

Jij goed kunt samenwerken en initiatief en verantwoordelijkheid durft te nemen;

Jij over sociale vaardigheden beschikt voor het informeren, overleggen, luisteren en het tonen van begrip naar de zorgvrager;

Jij je betrokken voelt bij onze bewoners en hun naasten.                                                           

Ons aanbod voor een Verzorgende IG gesloten PG

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. En werken wij met een e-learning platform.

Wanneer werken bij ons bevalt, dan gaan wij graag met je in gesprek om onze vaste collega te worden!

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, fwg 35, met een maximum van € 2.845,21 euro (op fulltime basis).

Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct! Wil je aangeven voor welke tijdelijke vacature je in aanmerking wilt komen?

Wil je graag eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Karla. Zij is te bereiken op 06-40732671.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Bij indiensttreding wordt aan jou een Verklaring omtrent Gedrag gevraagd (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties