EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

De Zevenster is een kleinschalig zorgcentrum in Zevenhuizen waar de mens mens kan zijn. Bij ons draait de zorg namelijk om mensen: onze bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers. Aandacht, jezelf mogen zijn, een goede verzorging en goede communicatie met de familie en/of mantelzorgers, dat is waar het bij ons om gaat.
 

Werken bij de Zevenster

Bij de Zevenster werken 160 gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers. Zij zorgen met elkaar voor een goed woon-, leef- en zorgklimaat voor onze bewoners en andere zorgvragers. Werken in de Zevenster betekent dan ook werken in een organisatie waar de bewoners en de zorgvragers centraal staan. Daarnaast wordt er groot belang gehecht aan de kwaliteit van zorg.

Als werkgever biedt de Zevenster een veilige werkomgeving, waarin op een professionele manier met elkaar wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de CAO voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Als secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een collectieve zorgverzekering, een collectief algemeen verzekeringspakket en een fietsenplan.
 

Vacature Zorghulp PG Nachten (16 uur per week)

Werk jij graag wanneer anderen slapen en werk je graag in een klein team om aan ouderen de beste verpleeghuiszorg te leveren? En ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever waar de zorg om mensen, dus ook om medewerkers, draait? Kom dan werken bij de Zevenster!

De functie Zorghulp PG Nachten

Binnen de ouderenzorg is echt geen nacht hetzelfde. Je hebt de zorg voor veel verschillende mensen. Elk met een eigen karakter, een eigen persoonlijk verhaal en een eigen zorgvraag. Dat maakt deze functie zo afwisselend. Je bent een belangrijke schakel in een deskundig team dat met elkaar de best mogelijke zorg biedt.

Als zorghulp in de nachtdienst bied je ondersteuning aan de verzorgende en helpende tijdens de uitvoering van de zorg zodat onze bewoners kunnen genieten van een zo optimaal mogelijke nachtrust. Je houdt toezicht op de bewoners van de PG afdeling, indien nodig begeleidt je bewoners naar hun kamer. Ook het uitvoeren van licht huishoudelijke werkzaamheden (zoals het dweilen van huiskamers en het schoonhouden van rolstoelen en tilliften) behoort tot je takenpakket.
 

Jouw profiel als Zorghulp PG Nachten

Je hebt affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur ervaring met werken in de ouderenzorg. Een diploma in de zorg is gewenst maar niet noodzakelijk. Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed in teamverband werken, daarnaast durf je initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Je instelling is bewonersgericht en je hebt een positieve werkhouding die je ook uitdraagt.

Ons aanbod voor een Zorghulp PG Nachten

We bieden je een leuke, afwisselende functie binnen een prettige werkomgeving waar de zorg om mensen draait. Door het kleinschalige karakter van ons zorgcentrum zijn de lijnen kort, de betrokkenheid groot en de samenwerking team overstijgend. Ook vindt de Zevenster het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen hun werk of opleiding. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingsplannen krijgen bij ons dan ook de nodige aandacht. En werken wij met een e-learning platform.


Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, fwg 20, met een maximum van € 2.415,28 euro (op fulltime basis).


Is dit dé baan die jij zoekt?

Solliciteer dan direct. Reageer vandaag n og en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

 

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Conny Langenberg, teamleider Somatiek en dagbesteding op telefoonnummer 06 - 40 11 25 27  of via clangenberg@de7ster.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties