EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Stichting Orion is voor meerdere woonlocaties op zoek naar een


Groepsleider 2 (M/V) 24 uurWerken bij Stichting Orion

Orion is een organisatie met een warme Antroposofische sfeer waar gewerkt wordt vanuit de kernwaarden gelijkwaardigheid, wederkerigheid, zelfbepaling, verbinding en diversiteit. Wij ondersteunen en begeleiden jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking vanuit de ontmoeting, waarbij we ons realiseren dat wederzijdse afhankelijkheid is wat ons bindt. We willen op een oprechte manier met elkaar werken. Met een zorgvuldig oog voor elkaars tekortkomingen en elkaars talenten. In de zekerheid dat we zien wat de ander nodig heeft. Zo werken we binnen het wonen en de werkplaatsen samen aan verbinding, aan vervulling, aan groei. Met heel ons hart, iedere dag.

Orion heeft 15 woningen en 17 werkplaatsen in Rotterdam Zevenkamp, Nesselande en Zevenhuizen. Voor de woningen Sirius en Polaris aan de Wollefoppenweg zoeken wij een  persoonlijk begeleider.


Wat zoeken wij:

We zoeken een enthousiaste groepsleider voor 24 uur per week, op basis van jaaruren systematiek.

Bij jaarurensystematiek werk je op basis van 24 uur per week en 1248 uur per jaar. Hierin zal je flexibel ingezet worden, d.w.z.: Er zijn weken dat je tot 40 uur per week draait, maar dan zijn er ook weken dat je 8 uur per week draait. Uiteindelijk zal je 24 uur per week gemiddeld werken. Je zal meer ingezet worden in ‘drukke periodes’, bijvoorbeeld tijdens vakantie periodes.


Intensieve begeleiding en zorg:

De bewoners van het cluster ‘Intensieve begeleiding en zorg’ zijn mensen met een meervoudige beperking en een intensieve zorgvraag vanwege hun gedrag. Vanuit onze kernwaarden staan ontmoeting, je realiseren dat wederzijdse afhankelijkheid is wat ons bindt en oprecht met elkaar werken centraal. Met een zorgvuldig oog voor elkaars tekortkomingen en elkaars talenten.


Functieomschrijving:

Het begeleiden en verlenen van zorg aan zorgvragers, gericht op het stimuleren van zelfstandigheid en zelfstandig handelen conform de doelen uit het ondersteuningsplan.


Functie-eisen en profiel:

 • Kennis van de specifieke kenmerken van de doelgroep SGLVG en SGEVG;
 • Affiniteit met de doelgroep SGLVG en SGEVG;
 • Relevante zorg-opleiding minimaal op niveau 3;
 • Praktische kennis ten aanzien van huishoudelijke en verzorgende taken;
 • Methodisch kunnen werken n.a.v. persoonlijke beleidsplannen;
 • Duidelijkheid kunnen bieden en op een empathische wijze structuur kunnen geven;
 • Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien (vroege diensten, slaapdiensten en weekenddiensten);
 • Hulpvaardige en dienstverlenende instelling.
 • Interesse en affiniteit in en met de antroposofie;


Wat bieden wij:

Een hecht team met prettige collega’s

 • Interne scholing en coaching op ontwikkelingsvraagstukken
 • Een werkomgeving waarbij de Antroposofische waarden zoals eigen regie, ontwikkeling en verbinding leiden tot een hechte werkgemeenschap
 • Salariëring volgens CAO gehandicaptenzorg FWG 40
 • Een flexibele inzet, op jaaruren, waardoor je meer ingeroosterd wordt tijdens vakantieperiodes, waardoor het goed te combineren is met een studie.


Ben je enthousiast ?

Vertel het ons ! Bied jij mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking graag een fijne leefomgeving ? Vind je het uitdagend om te werken binnen meerdere woongroepen ? Wil je dit doen in een werkomgeving waarbij het geluk van de cliënt voorop staat ? Dan nodigen wij je uit om via de knop 'Solliciteren' je gegevens bij ons achter te laten. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega !


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:

Contactpersoon: Kyrill van der Weij
Functie: Groepsleider 1
Emailadres: k.vanderweij@stichtingorion.com


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.